Ajankohtaista

29.01.2018

30 Huhtahyvää vuotta

Huhtahyvät uutuudet: Suomalainen-tuoteperhe ja Rapuremoulade avaavat Huhtahyvien 30-vuotis juhlavuoden.

SUOMALAINEN-tuoteperhe

Huhtahyvät tuo 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi vuodelle 2018 uuden Suomalainen-tuoteperheen. Tuotteet on valmistettu 100 % kotimaisesta lihasta. Tuoteperheeseen kuuluu nyt alkajaisiksi Saimi Suomalainen Ylikypsä kinkku, Saana Suomalainen Saunapalvi, Siiri Suomalainen Keittokinkku ja Meeri Suomalainen Meetvursti.

Ylikypsä kinkku ja Saunapalvi ovat savustettu täysin nokivapaalla höyrysavustusmenetelmällä, joka on Suomessa käytössä ainoastaan Huhtahyvillä. Tuotteet ovat mehevämpiä ja maukkaampia ja ennen kaikkea ne eivät sisällä haitallisia PAH-yhdisteitä.

Uutuutena myös Rapuremoulade

Juhlavuoden kunniaksi Huhtahyvät toi markkinoille todella herkullisen ja täyteläisen uutuus-majoneesisalaatin Rapuremoulade, joka suorastaan vie kielen mennessään.

Juhlavuoden pakkaukset!

100-vuotiaan Suomen ja 30-vuotiaan Huhtahyvien kunniaksi otimme käyttöön raikkaan sinivalkoisen ulkoasun. 30-vuotistunnuksemme koristaa jokaista leikkelerasiaamme, ja nyt näet taas laadukkaat tuotteemme pakkausta kääntelemättä.

Kasvissyöjille herkulliset kasviproteiinituotteet

Toimme markkinoille viime vuonna (2017) kasviproteiinituotesarjan, joka on saanut hyvää palautetta ja kiitosta maukkaista tuotteista. Oletko jo maistanut esim. Frans Kasviproteiinifrankfurteria, Wilhelmiina Kasviproteiiniwieninleikettä tai Hjalmar Kasviproteiinihampurilaispihviä? Melkoisia herkkuja.

Hyvää juhlavuotta kaikille, otamme myös mielellämme vastaan palautetta tuotteistamme ja palvelustamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme >

---

Lisätiedot: 
markkinointijohtaja Juha Salmi
+358 40 505 2254
juha.salmi@huhtahyvat.fi