Ajankohtaista

07.02.2017

Uusi kasviproteiiniruokasarja ja Premium-kokolihaleikkelevalikoima

Huhtahyvät tuo vuodelle 2017 lähes kokonaan uudistuneen ja laajentuneen tuotevalikoiman. Valikoiman taustalla on Huhtahyvien oma tuotekehitystyö, jossa yhdistyvät uudet teknologiat, pitkä monialainen osaaminen ja vankka laatutyö.

Huhtahyvät tuo markkinoille maistuvan kasviproteiiniruokasarjan

Kasviproteiinisarja on Huhtahyville kokonaan uusi aluevaltaus. Uutuussarjaan kuuluu peräti 12 uutta tuotetta.

Huhtahyvät haluaa kasviproteiinisarjallaan vastaisuudessa palvella myös asiakkaita, jotka etsivät vaihtoehtoja punaiselle lihalle ja samalla olla mukana kasviproteiinin tunnettuuden lisäämisessä kaikkien kuluttajien keskuudessa.

Sarjamme tuotteet ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat syödä keveämmin, terveellisemmin ja ilman lihaa, kertoo Huhtahyvien markkinointijohtaja Juha Salmi.

Uusi Premium-kokolihaleikkelevalikoima uudella savustusmenelmällä

Laajensimme kokolihaleikkelevalikoimaa ja tarjolla on useita erilaisia uutuustuotteita, kuten esimerkiksi savustettua ylikypsää kassleria ja naudan ulkofilettä.

Otamme ensimmäisenä Suomessa käyttöön Steam Smoking -savustusjärjestelmän, jossa nokivapaalla savulla ja aidolla leppäpurulla luomme terveellisemmän, maukkaamman ja herkullisemman tuotekavalgadin. Valmistamme kinkut ja kokolihaleikkeleet tällä ainutlaatuisella savustusmenetelmällä.

Uudistuneet pakkaukset kruunaavat laadun

Uudistimme pakkauksemme erottuvalla designilla ja nimesimme tuotteet mieleenpainuvilla etunimillä. Kaikilla tuotteilla on nyt oma nimi, esimerkiksi Kotimainen meetvursti on nyt nimeltään Konsta, kertoo Juha Salmi.

Helmikuun TV-mainoskampanja vauhdittamaan kauppaa

Haluamme ylpeänä kertoa uutuuksistamme koko Suomen kansalle. Saatat nähdä meitä TV:ssä, somessa, netissä sekä tietysti kauppojen hyllyillä.

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta tuotteistamme ja uudesta terävöitetystä brändistämme.

Tutustu tuotevalikoimaamme >

---

Vapaa julkaistavaksi.

Lisätiedot:
markkinointijohtaja Juha Salmi
+358 40 505 2254
juha.salmi@huhtahyvat.fi