SYKSYN UUTUUDET!

LIHAMESTARIN HYVÄKSYMÄT uutuustuotteet: Mureat ja herkulliset broilerileikkeet ja mahtavan mehevät meetvurstit. Maista Grillibroileria, Chilibroileria, Rosépippurimeetvurstia, Toscanan Salamia, Lihamestarin Meetvurstia tai Kylmäsavukinkkua, niin ymmärrät mitä tarkoitamme.

Tutustu tuotteisiin

TESTIVOITTAJA!

Huhtahyvät Metsäsienisalaatti maistui parhaimmalta Helsingin Sanomien HS-testissä.

Lue lisää

Mahtavat Gourmet-salaatit!

Olemme suunnitelleet Gourmet-salaattisarjan todellisille herkuttelijoille. Savulohi-, Katkarapu-, Waldorfin-, Herkkusieni- ja Metsäsienisalaatti tuovat varmasti veden kielelle, Rosolliakaan unohtamatta. Emme pihistele korkealaatuisissa raaka-aineissa – päinvastoin. Jokaisen salaatin maku on saatu aikaan vain parhaiden raaka-aineiden ja huolellisesti valmistettujen reseptien yhteisvaikutuksella. Mitäpä sitä enemmän kertomaan, maista itse.

Tutustu tuotteisiin

Kasvissyöjille herkulliset tuotteet.

Huhtahyvät tarjoaa nyt myös kasvissyöjille todella maukkaan tuoteperheen. Esim. Wilhelmiina kasviproteiiniwieninleike, Linda kasviproteiinilinssipihvi ja Niilo kasviproteiininuketit vievät ihan kielen mennessään. Wilhelmiinan ja muut Huhtahyvien maukkaat kasviproteiiniruoat löydät nyt kaupoista, ihan nimeltä! Maista ja ihastu.

Katso tv-mainos!

Uusi tuotevalikoima

Huhtahyvät tuo markkinoille uusia tuotteita koko ajan. Valikoimistamme löydät perinteiset kinkut ja leikkeleet, raikkaat salaatit, mehevät meetvurstit sekä uutuutena maittavat kasviproteiinituotteet. Luonnollisen hyvää kaikki, Huhtahyvien tyyliin.

Nokivapaasti savustettu

Huhtahyvät on siirtynyt käyttämään luonnollista höyrysavustusmenetelmää ensimmäisenä Suomessa. Tuotteet ovat täysin nokivapaita, eivätkä sisällä haitallisia PAH-yhdisteitä. Luonnollisuus ei ole mausta pois, päinvastoin, tuotteet ovat maukkaampia ja mehevämpiä kuin tavallisilla menetelmillä savustetut.

Kinkut ja lihahyytelöt

Kasviproteiini - mehevä vaihtoehto

Huhtahyvät toi markkinoille mehevät ja herkulliset kasviproteiinituotteet. Tuoteperhe on suunniteltu kuluttajille, jotka haluavat syödä kevyesti ja terveellisesti ilman lihaa. Kasvisruoallakin voi herkutella, kokeile vaikka. Maista ja ihastu. Perheeseen kuuluu monta raikasta makua, joita kannattaa kokeilla.

Kasviproteiinituotteet