UUTTA! Maukkaat grillimakkarat!

Tämän kesän pikantisti maustetut grillimakkarat maistuvat herkullisilta niin grillissä kuin nuotiollakin paistettuna. Chicken Jalapika on broilerinlihasta valmistettu jalapenolla maustettu kevyempi grillimakkara, kun taas Spicy Cheddar on perinteinen sianlihasta valmistettu chilimausteinen juustolla höystetty grillimakkara. Lihaisat ja maukkaat makkarat ovat taattua Lihamestari-laatua.

Tutustu tuotteisiin

Kevyet kevään uutuustuotteet.

Kasvissyöjien tuoteperhe uudistui! Herkullisia tuotteita löytyy lakto-ovo-vegetaariseen, ovo-vegetaariseen ja vegaaniseen ruokavalioon. Kasvisruoat eivät koskaan ole maistuneet niin herkullisilta kuin nyt. Maista ja ihastu.

Tutustu tuotteisiin

Laadun tae! Lihamestarin Hyväksymä

LIHAMESTARIN HYVÄKSYMÄ –merkki takaa lihatuotteen korkean laadun. Tuotteet ovat erityisen mureita ja maistuvia, valmistettu perinteiseen tapaan ilman ylimääräisiä lisäaineita, pitkään kypsyttämällä matalassa lämmössä. Maista!

Tutustu tuotteisiin

TESTIVOITTAJA!

Huhtahyvät Metsäsienisalaatti maistui parhaimmalta Helsingin Sanomien HS-testissä.

Lue lisää

Mahtavat Gourmet-salaatit!

Olemme suunnitelleet Gourmet-salaattisarjan todellisille herkuttelijoille. Savulohi-, Katkarapu-, Waldorfin-, Herkkusieni- ja Metsäsienisalaatti tuovat varmasti veden kielelle, Rosolliakaan unohtamatta. Emme pihistele korkealaatuisissa raaka-aineissa – päinvastoin. Jokaisen salaatin maku on saatu aikaan vain parhaiden raaka-aineiden ja huolellisesti valmistettujen reseptien yhteisvaikutuksella. Mitäpä sitä enemmän kertomaan, maista itse.

Tutustu tuotteisiin

Uusi tuotevalikoima

Huhtahyvät tuo markkinoille uusia tuotteita koko ajan. Valikoimistamme löydät perinteiset kinkut ja leikkeleet, raikkaat salaatit, mehevät meetvurstit sekä uutuutena maittavat kasviproteiinituotteet. Luonnollisen hyvää kaikki, Huhtahyvien tyyliin.