LIHAMESTARIN HYVÄKSYMÄ

Lihamestarin Hyväksymä -tunnus on merkki siitä, kun asiat tehdään pikkuisen paremmin. Tuotteet ovat erityisen mureita ja maistuvia, valmistettu perinteiseen tapaan ilman ylimääräisiä lisäaineita, pitkään kypsyttämällä matalassa lämmössä. Maista!

Tutustu

Gourmet-salaatit

Olemme suunnitelleet Gourmet-salaattisarjan todellisille herkuttelijoille. Emme pihistele korkealaatuisissa raaka-aineissa – päinvastoin. Jokaisen salaatin maku on saatu aikaan vain parhaiden raaka-aineiden ja huolellisesti valmistettujen reseptien yhteisvaikutuksella. Mitäpä sitä enemmän kertomaan, maista itse.

Tutustu
Uutuus

Grillimakkarat

Kesän ehdottomasti maukkaimmat makkarat ovat Lihamestari-tuotesarjan pikantisti maustetut grillimakkarat! Chicken Jalapika, broilerinlihasta valmistettu kevyt grillimakkara sekä Spicy Cheddar, sianlihasta valmistettu tuhti grillimakkara. Molemmisssa makuhermoja kutkuttavat chilimausteet. Tämän kesän uutuutena Grillis, tuhti grillimakkara, jossa lihaa 85%. Maista ja ihastu.

Tutustu

Palat ja lihahyytelöt

Palatuotteemme ovat täysin nokivapaita, eivätkä sisällä haitallisia PAH-yhdisteitä. Tuotteet ovat maukkaampia ja mehevämpiä kuin tavallisilla menetelmillä savustetut. Perinteiseen tapaan valmistetut Lihahyytelömme sisältävät runsaasti lihaa ja ovat herkullisen makuisia.

Tutustu

Meetvurstit

Maittavat meetvurstit ja kylmäsavut nyt uudistuneella 30-vuotisulkoasulla. Valmistamme meetvurstimme vain korkealaatuisimmista raaka-aineista vaivaa ja aikaa säästämättä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi emme kiirehdi – valmistamme maistuvat meetvurstit rauhallisesti odottaen. Huhtahyvät meetvurstit ja kylmäsavutuotteet maistuvat niin arkena kuin juhlassakin.

Tutustu
Uutuus

Kasviproteiinituotteet

Huhtahyvät uudisti kasviproteiiniruokasarjan. Lisäsimme valikoimiimme enemmän vegaanisia tuotteita. Tutustu herkullisiin ja keveisiin uutuustuotteisiin.

Tutustu