Uutuus

Kasviproteiini

Huhtahyvien merkittävä aluevaltaus on trendikkäät ja herkulliset kasviproteiinituotteet. Kuluttajille, jotka haluavat syödä kevyemmin, terveellisemmin ja ilman lihaa.

Tutustu

Kinkut ja lihahyytelöt

Huhtahyvät on panostanut täysin uuteen Steam Smoked -höyrysavustusmenetelmään ensimmäisenä Suomessa. Maku on entistäkin meheämpi.

Tutustu

Meetvurstit

Valmistamme meetvurstimme vain korkealaatuisimmista raaka-aineista vaivaa ja aikaa säästämättä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi emme kiirehdi – valmistamme maistuvat meetvurstit rauhallisesti odottaen. Luonnollisuus ja runsaus kuvastavat meetvurstiemme karaktääriä. Makua, jolla kruunaat arjen ja juhlan.

Tutustu

Gourmet-salaatit

Olemme suunnitelleet salaattisarjan todellisille herkuttelijoille. Siksi salaattiemme edessä lukee sana gourmet. Emme pihistele korkealaatuisissa raaka-aineissa – päinvastoin. Jokaisen salaatin maku on saatu aikaan vain parhaiden raaka-aineiden ja huippuunsa vietyjen reseptien yhteisvaikutuksella. Voit itse todeta, että sana gourmet lunastaa varmasti kulinaristisen lupauksensa. Huhtahyvät-gourmet-salaatit nyt raikkaissa rasiapakkauksissa.

Tutustu

Vaaleat leikkeleet

Oliivileike ja Purjoleike. Vaaleat leikkeleet on valmistettu samalla lempeällä ammattitaidolla kuin kaikki muutkin Huhtahyvät-tuotteet. Leikkeleille on annettu yksilöllinen maku lisäämällä niihin pikantteja valmistusaineita, ja tulos on herkullinen ja maistuva leike. Luonnollisen hyvää tämäkin.

Tutustu