Uutuus

Kasviproteiinituotteet

Huhtahyvät toi markkinoille 12 erilaista tuotetta käsittävän kasviproteiiniruokasarjan keveämpään ja terveellisempään ruokailuun ilman lihaa. Markkinoiden herkullisimmat vegetuotteet kaupoissa.

Tutustu

Kinkut ja lihahyytelöt

Huhtahyvät on panostanut täysin uuteen Steam Smoked -höyrysavustusmenetelmään ensimmäisenä Suomessa. Tuotteet ovat täysin nokivapaita, eivätkä sisällä haitallisia PAH-yhdisteitä. Luonnollisuus ei ole pois mausta, päinvastoin, tuotteet ovat maukkaampia ja mehevämpiä kuin tavallisilla menetelmillä savustetut.

Tutustu

Meetvurstit

Valmistamme meetvurstimme vain korkealaatuisimmista raaka-aineista vaivaa ja aikaa säästämättä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi emme kiirehdi – valmistamme maistuvat meetvurstit rauhallisesti odottaen. Huhtahyvät meetvurstit ja kylmäsavutuotteet maistuvat niin arkena kuin juhlassakin.

Tutustu

Gourmet-salaatit

Olemme suunnitelleet Gourmet-salaattisarjan todellisille herkuttelijoille. Emme pihistele korkealaatuisissa raaka-aineissa – päinvastoin. Jokaisen salaatin maku on saatu aikaan vain parhaiden raaka-aineiden ja huolellisesti valmistettujen reseptien yhteisvaikutuksella. Mitäpä sitä enemmän kertomaan, maista itse.

Tutustu

Vaaleat leikkeleet

Oliivileike ja Purjoleike. Vaaleat leikkeleet on valmistettu samalla lempeällä ammattitaidolla kuin kaikki muutkin Huhtahyvät-tuotteet. Leikkeleille on annettu yksilöllinen maku lisäämällä niihin pikantteja valmistusaineita, ja tulos on herkullinen ja maistuva leike. Luonnollisen hyvää tämäkin.

Tutustu