Me olemme Huhtahyvät

Kankaanpää tunnettiin aikoinaan palvaajien pitäjänä, sillä täältä olivat kotoisin Suomen kaikki taitavimmat lihansavustajat.
Huhtahyvät pitää perinteitä ja osaamista yllä 2020-luvulla.

Yhtiön perusti vuonna 1988 Raimo Vilska, joka on yksi Suomen ensimmäisistä lihamestareista. Nyt perheyrityksessä toimii sukua jo kolmannessa polvessa.

Tärkeintä meille on aina ollut maku ja tuotteiden tinkimätön laatu. Huhtahyvät valmistaa suomalaisten pöytiin vuosittain yli 4,5 miljoonaa kiloa korkealuokkaisia herkkuja: kinkkuja, meetvursteja, makkaroita, lihahyytelöitä, salaatteja ja kasviproteiinituotteita.

Joko sinä olet löytänyt oman suosikkisi laajasta valikoimasta?

Tutustu tuotekuvastoihimme:

Foodservice
Kevät/kesä 2024
Joulu 2023
Syksy 2023
Kevät 2023

Laatu syntyy jatkuvasta kehittämisestä

Huhtahyvät on kompakti ja ketterä kotimainen toimija. Keskitymme erityisesti henkilöstömme korkeaan osaamistasoon ja uusimman elintarviketeknologian hyödyntämiseen.

Meille laatu merkitsee oman toiminnan jatkuvaa parantamista. Tästä kertoo esimerkiksi yhtiölle vuonna 2014 myönnetty FSSC 22 000 -sertifikaatti. Laaduntarkkailu kattaa koko prosessimme raaka-aineiden hankinnasta aina jakeluun saakka.

Tuotekehitystiimimme innovoi koko ajan uusia, suomalaiseen makuun sopivia tuotteita. Haluamme olla ylpeitä jokaisesta pakkauksesta, joka lähtee tuotantolaitoksistamme kauppoihin, suurkeittiöihin ja teollisuuden käyttöön ympäri maata.

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme

Huhtahyvät työllistää noin 70 henkeä ja on yksi Kankaanpään suurimmista työnantajista. Hyvästä yhteishengestä kertoo, että moni on viihtynyt palveluksessamme koko pitkän työuransa. Meillä myös työskennellään usein koko perheen voimin.

Haluamme jatkossakin huolehtia jokaisen arvokkaan osaajamme työhyvinvoinnista.

Vastuullisuus on jokapäiväisiä tekoja

Kehitämme prosessejamme jatkuvasti ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviksi. Kaikki tuotannossa käyttämämme sähkö on täysin ilmastoneutraalia.

Pakkauksissa pyrimme vähentämään muovin määrää ja samalla parantamaan käytettävyyttä. Huhtahyvät muun muassa otti ensimmäisenä Suomessa käyttöön salaattirasiat, joissa ei ole muovista välikalvoa.

 

SV_LOGO_Huhtahyvat_Oy_FI_417203